Top 5 WordPress plugina da zaštitite vaš sajt

Kao najpopularniji CMS dostupan, WordPress donosi sa sobom i veliku zainteresovanost hakera. Kako bi držali hakere dalje od svog sajta potrebno je da preduzmete sve moguće korake. Kako bi ste zaštitili svoj sajt potrebno je puno toga da kontrolišete i da radite kako bi ste bili sigurni. Zato je potrebno da razmotrite ove pluginove koji rade ... Opširnije... »

6th Dec 2019
Važno: Održavanje servera bez odlaganja

U četvrtak 23.05.2019 od 09:30 UTC+2 doći će do prestanka rada servera radi kratkog održavanja. Tehničari na udaljenom serveru će učiniti sve što je u njihovoj moći da prekid potraje što kraće.
Planirano vreme offtime servera do 60 minuta.

18th May 2019
WordPress hakovanje

Da upozorimo vlasnike WordPress sajtova da je u toku masovno hakovanje sajtova preko pluginova "Related Posts" (plugin je poznat kao "yuzo-related-post") i preko "YellowPencil" plugina.Ni za jedan od ta dva plugina ne postoji update (verovatno ga neće ni biti) - jedino rešenje je dakle kompletno brisanje tih pluginova.Takođe su u par ... Opširnije... »

12th Apr 2019
Besplatan SSL sertifikat uz svaki hosting paket

Poštovani korisnici,U okviru svakog hosting paketa dostupan Vam je besplatan SSL sertifikat. Postoji mogućnost izbora cPanel ili Lets Encrypt sertifikata. Ovi serfitikati se obnavljaju automatski i uključeni su za sve hosting naloge odmah po kreiranju istih.Ukoliko imate neko pitanje ili zahtev u vezi SSL-a, kontaktirajte podršku. Opširnije... »

9th Jan 2018